pruh.punt.nl
Weirde serie
Niks zo fijn als op zaterdagavond film kijken. Of, nog beter, series kijken.Mick en ik waren zo weg van Dexter dat we alle seizoenen hebben gekocht.Dexter is gewoonweg briljant, hij is zo raar en zo herkenbaar tegelijkertijd. En zijn zus is zo grappig. De serie zit vol leuke personages en grappige dialogen.

Seizoen 1 of 2 is nu iedere avond op tv, ik vind dat je minstens 2 afleveringen je best moet doen om het uit te kijken, je vind het vast geweldig.(Als je niet na een halve minuut al dol op de serie bent)

Na Dexter keken we alle seizoenen van Heroes, ik weet niet welke serie ik nou leuker vind.Maar ik weet wel dat het beide series zijn waarbij ik mezelf overdag vaak vragen stel over de verhaallijn en in gesprekken refereer ik aan de karakters.Dat gebeurt me niet zo vaak!
 
 
En sinds gisteren volgen we True Blood. Een hele weirde, Tarantino achtige serie met  een werkelijkwaar geweldige begintune. En zo tof gefilmd.Reacties

op 15-05-2010 19:18
hebben jullie nu True Blood pas ontdekt?! Damn girly waar heb jij gezeten t afgelopen jaar? Vorige maand ook mega feest geweest in Amsterdam te ere van True Blood....t is GE-WEL-DIG!
pruh op 16-05-2010 12:05
Nu pas?
Had je het ons aan moeten raden!

We konden moeilijk alle seizoenen Dexter en Heroes tegelijk met True Blood kijken, we moeten ook weleens werken.;)
NEnz op 20-05-2010 08:57
't is werkelijk niet te geloven, maar wij zijn dus ook vorige week maar eens begonnen met True Blood! Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden; af en toe struikel ik bijvoorbeeld weleens over het acteerwerk (niet dat ik daar nou zoveel verstand van heb, maar soms oogt het wat knullig) en ik snap ook niet altijd de beweegredenen van Sookie. Maar er blijft iets intrigeren. Inderdaad het sfeertje, de setting en dat coole introfilmpje. Jammer trouwens dat ze dat hittepetitje uit de eerste aflevering (pilot?) hebben vervangen door een andere actrice in de daaropvolgende afleveringen! :)
Pruh op 20-05-2010 09:27
Wat toevallig!
 
Welk hittepetitje? Sookie?
Ik heb eigenlijk geen vervangster opgemerkt.

Ik vind die Jason zo irritant. En ja Sookie is wel raar, maar daar zal vast wel iets achter zitten. Die donkere vriendin van haar vind ik echt geweldig trouwens.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën

-----------------------------------------------------
Wie ben ik?
 
Oprichtster en Eigenaresse van Air magazine en Pruh.
Docente.


 
-------------------------------------------------------
 
Mijn bedrijf Air is een online lifestyle magazine.
 
 
 
-------------------------------------------------------
 
Mijn bedrijf Pruh draait om mijn allerliefste Pruh en haar vriendje Egel.
 
 
 
----------------------------------------------------

Wil je meer informatie over mijn werk of heb je een coole link, prachtig werk of een andere tip mail me dan op info@pruh.nl 
 
Wordt lid van de

  

 
 
 
----------------------------------------------------

Mijn liefste, mijn fotograaf, vormgever en inspirator vind je hier.
 

 

 
Bekijk ook deze sites eens:
 
 

 

 

 Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl