pruh.punt.nl
Helemaal uit Parijs
Een tijd geleden ging ik twitteren om te kijken of het iets voor Pruh zou zijn. En omdat ik het best leuk vond, maakte ik ook een account voor mezelf aan. Want het is zo leuk. Zo leuk om in contact te komen met bijzondere vrouwen, lieve mensen, inspirerende mensen. Zo voegde ik Margriet van der Linden toe,  Supertrash dame Olcay Gulsen. En Gisèle van The Goddes Guide toe, ze gaf me leuke tips voor mijn vakantie. Bercan Günel, een interessante, doortastende dame, voegde ik ook toe, net als de immer inspirerende Gala Darling.
 
Twitter is een soort café bomvol mensen die door elkaar heen praten, interessante mensen, mensen die elkaar willen helpen. Zo zocht vriendin E een nieuwe photoshop versie. Ik twitterde een berichtje en hoppa, daar had ze haar photoshop. Toen wilde ik iets over magazines weten en binnen twee minuten had ik antwoord van verschillende mensen. Maar het allerleukste, meest hartverwarmende gebeurde afgelopen weekend.

 Bercan Günel twitterde dat ze een weekend naar Parijs ging. En ik kende haar niet, ik volgde haar alleen. Maar als je  naar Parijs gaat, dan moet je naar de mooiste plekken die er zijn. Dus stelde ik Ladurée en Fauchon voor. En liet wat foto’s zien van mijn log. En wat zei de schat? " Thnx! zal ik wat voor je meenemen? :)"
 
 
   

Nee, dat kan niet! Een  onbekende die zulke dure koekjes voor me meeneemt, helemaal uit Parijs! Zo iemand is toch geweldig! Ik vertelde haar dat ik haar elke dag bloemen zou brengen tot ze een doosje macarons voor me mee zou nemen. Want ja, het is wat overdreven, maar ik verlang nu al naar mijn bezoekje aan Londen, alleen al vanwege Ladurée. En toen mijn ouders uit Londen terugkwamen zonder mijn geliefde koekjes voelde ik me best sip.
 
Afijn, Bercan zei ”Ik zie je volgende week wel”  En gisteren, gisteren kwam er een  berichtje binnen dat mijn hart een sprongetje deed maken.”Wat vind je van een klein doosje van Ladurée- helemaal uit Parijs? Vanaf morgen ligt het op jou te wachten.”
 
Ik verheug me nu al op mijn eerste hapje rozenmacaron, of pistache.... of nee, oranjebloesem. Ach, ik vind ze allemaal heerlijk!  En ik kan niet zeggen hoe verschrikkelijk lief ik het van haar vind!
 

Reacties

Miriam op 02-03-2010 13:16
Het geeft de mens weer hoop!
Jolijn op 03-03-2010 15:44
Wat lief! En twitter is leuheuk!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën

-----------------------------------------------------
Wie ben ik?
 
Oprichtster en Eigenaresse van Air magazine en Pruh.
Docente.


 
-------------------------------------------------------
 
Mijn bedrijf Air is een online lifestyle magazine.
 
 
 
-------------------------------------------------------
 
Mijn bedrijf Pruh draait om mijn allerliefste Pruh en haar vriendje Egel.
 
 
 
----------------------------------------------------

Wil je meer informatie over mijn werk of heb je een coole link, prachtig werk of een andere tip mail me dan op info@pruh.nl 
 
Wordt lid van de

  

 
 
 
----------------------------------------------------

Mijn liefste, mijn fotograaf, vormgever en inspirator vind je hier.
 

 

 
Bekijk ook deze sites eens:
 
 

 

 

 Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl