pruh.punt.nl
Fucking egocentrisch
Damn, wat ben ik het zat. Het is echt ongelofelijk hoe dom mensen kunnen zijn. Het begon de dag na de vakantie. We hadden de hele dag scholing, met alle collega’s in een lokaal. Dat betekent voor mij veel koffie drinken, een raam open zetten, naast het raam gaan zitten met mijn tafel en in de pauze bij het raam zitten of in een andere ruimte. De ramen stonden nog geen minuut op een kier of de eerst kwam al binnen, klagend over de kou. Ik heb vriendelijk gezegd dat je met mij weet dat je met een open raam zit.
 
Na een kwartier viel ik bijna in slaap, deed een raam verder open en ging buiten de kring in mijn eentje bij het raam zitten. Het is een soort symbolisch uit de groep stappen waarbij je ook nog in de kou zit en de spreker niet kunt zien. Weer vonden collega’s het nodig er iets van te zeggen. Helaas hadden afgezien van reguliere vijf stinkbommen meerdere collega’s parfum op dus ik had echt ademnood. Na een half uur ben ik even gaan luchten in de sneeuw. Toen ik na een half uur op adem gekomen was en het lokaal weer betrad kwam ik erachter dat mijn collega alle ramen dicht had gedaan. Jezus, zo wordt het nooit wat op school. In de pauzes zat ik in mijn eentje buiten. Hoeveel moeite is het nou om eens in de week alleen even gedag te komen zeggen!

Mijn werk was weer begonnen en ik had al zo ’n tegenzin dat ik het liefst meteen ontslag zou nemen. Gelukkig lopen mijn lessen gesmeerd, zijn de kinderen leuk en begin ik vaak na een pauze, dus hoef ik ook niet alleen te zitten. Na twee dagen ging ik alweer fluitend naar mijn werk. Maar ergernissen bouwen op.

Vandaag ging ik aan mijn nieuwe rokje werken op de snijschool en een van de vrouwen had zoals altijd parfum op. Ze is aardig,  kent me nog niet zo lang, dus ach. Ik zeg er wat van en laat haar verder. De docente stelde me voor in mijn eentje in het andere lokaal te gaan zitten. No way, ik ga niet weer in quarantaine!De parfumbom stelde voor om anders zelf in het andere lokaal te gaan werken. En wat zei de andere vrouw:" Aaah, da ’s toch zielig." “Flikker toch op, zielig. Moet ik dan weg? Ik moet altijd wijken voor mensen die per sé parfum dragen, ik zit elke pauze alleen. Een ander kan ook wel eens meewerken.”Ooo, ik had zo’n zin om haar te slaan.

Echt, een dezer dagen ga ik zo uit mijn dak tegen iemand! Het is zo vervelend om steeds alleen te moeten zitten, om nooit bij vrienden langs te kunnen omdat ze allemaal zo’n kutkat hebben, om op een netwerkborrel steeds weg te moeten glippen om de pafum wolken te omzeilen, om eten terug te moeten sturen omdat er toch kruiden op mijn zalm zitten en om  zo vaak niet aan dingen toe te komen omdat ik te moe ben, ik heb al weer twee weken zo’n rood gloeihoofd.
 
Ik heb me heilig voorgenomen op de volgende verjaardag gewoon weg te lopen als het benauwd is en mijn werkomgeving in het geheim naar mijn hand te gaan zetten. Hoe dat krijg je over een paar maanden te horen.

Reacties

darknessnieuws op 14-01-2010 22:43
Je werkomgeving in het geheim naar je hand zetten? Nah...Als het zo'n bron van onbegrip, kortzichtigheiden ergernisis kan je maar beter iets anders op gaan zoeken. Veel bedrijfsculturen kan je erg weinig aan veranderen, ik snap je probleem heel goed.
wathebikaanvandaag op 15-01-2010 16:37
Mensen kunnen zoooo egoistisch zijn. Dat vind je overal ben ik bang. Ik zou ook ongelofelijk veel zin hebben om te gaan slaan als ik dit zo lees.
op 18-01-2010 13:31
Ik heb ooit een keer een genante episode in de bioscoop meegemaakt. De dame voor mij had zoveel musk(!!!) om zich heen hangen dat ik ervan moest overgeven. En dan is het een heel eind als je langs iedereen moet om de zaal vervolgens in het donker te verlaten op zoek naar een toilet... Gelukkig wel gehaald!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën

-----------------------------------------------------
Wie ben ik?
 
Oprichtster en Eigenaresse van Air magazine en Pruh.
Docente.


 
-------------------------------------------------------
 
Mijn bedrijf Air is een online lifestyle magazine.
 
 
 
-------------------------------------------------------
 
Mijn bedrijf Pruh draait om mijn allerliefste Pruh en haar vriendje Egel.
 
 
 
----------------------------------------------------

Wil je meer informatie over mijn werk of heb je een coole link, prachtig werk of een andere tip mail me dan op info@pruh.nl 
 
Wordt lid van de

  

 
 
 
----------------------------------------------------

Mijn liefste, mijn fotograaf, vormgever en inspirator vind je hier.
 

 

 
Bekijk ook deze sites eens:
 
 

 

 

 Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl