pruh.punt.nl
Laatste artikelen
Echt heel bizar, het lijkt wel een soort Mowgli meisje! Ze pakt die hagedis zo geroutineerd en handig!
 
Lees meer...   (3 reacties)
Het komt er maar niet van om foto's en vakantie verhalen te bloggen, ik ben te druk met mijn nieuwe project, terrasjes bezoeken en andere offline dingen.

Misschien morgen...


Lees meer...
Mick is van Spontaanontstaan.punt.nl verhuisd naar Toogood.
De nieuwe site bevat werk van anderen en eigen werk, waaronder stripjes met zijn nieuwe figuurtjes The Condoms. 
Lees meer...
Het is niet dat ik op wereldreis ben geweest ofzo. Maar ik voel me nog onderweg. Vandaag zou ik mijn verhalen uitschrijven die in kladversie in mijn dummy staan en fris een nieuw to do lijstje maken, maar nee.
 
Ik las ooit dat de Maori's geloven dat je geest niet zo snel reist als je lichaam dat tegenwoordig doet.Dat heb ik altijd heel sterk, als ik ergens aankom, eigenlijk vooral als ik thuiskom, moet ik wennen, alsof ik nog een beetje weg ben.
 
Vandaag hang ik dan ook nog tussen twee plaatsen in. Dus draai ik mijn wasje, bewerk ik wat foto's voor mijn mama, maak ik een boodschappen lijstje en ben ik blij dat ik om 15.00 mijn Xolairshot mag halen, daarna begint het heilige nietsdoen op de bank met een fijn muziekje.
 
En morgen ga ik weer hard aan de slag.
Lees meer...   (1 reactie)
De economie van Barcelona is bloeiende deze week, ik ben er namelijk met mijn moeder aan het winkelen en eten. Ondertussen kun je me volgen op twitter of kun je bij onderstaande logs een kijkje nemen:
 
Voor art en een dagelijks  stripje van The Condoms:
http://www.toogood.nl/
 
Grappige stukjes:
http://desschrijftenblijft.tumblr.com/
 
Leuke verhalen en veel moois:
http://www.nenz.web-log.nl/
http://www.galadarling.com/

Kleertjes:
http://www.afterdrk.com/
http://wathebikaanvandaag.punt.nl/
 
Heel veel beauty:
http://www.misslipgloss.nl/
http://www.beautygloss.nl/
http://veracamilla.nl/

En natuurlijk  het superleuke
http://nofashiondisaster.punt.nl/
Lees meer...
When I come home yeah I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who comes back home to you
And if I grow old well I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who's growing old with you


Biertje?Lees meer...   (2 reacties)
Heel vaak krijg ik leuke en lieve reacties van meiden die Pruh sneakers willen bestellen.En een hoop vragen. Daarom wil ik hier even uitleggen hoe ik werk.

Meestal gebruik ik goede gympen die heel erg op Allstars lijken en die beschilder ik
helemaal met de hand. Voor € 75,- heb je dan speciaal ontwerpen sneakers. Ik kan ook op echte Allstars werken  of op Nikes, maar dan kom je duurder uit.
 
Je kunt me een linkje sturen van de schoenen die je wilt of je vertelt me wat voor een
afbeelding of thema je op je sneakers wilt, dan maak ik er speciaal voor jou een ontwerp . Zet ook je lievelingskleuren erbij!

Ik gebruik trouwens speciale verf die ik meng met een goedje waardoor de verf mooi hecht, de stof soepel blijft en de schildering goed blijft.

Voor meer voorbeelden van Pruh gympen kun je kijken op pruh.hyves.nl.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je me altijd mailen op info@pruh.nl, ik  mail je dan zo snel mogelijk terug.


Hoe krijg je nou precies de Pruh gympen in je bezit?
1. Stuur een mailtje naar info@pruh.nl o.v.v. sneakers.
In het mailtje zet je:

- je schoenmaat 
- je favo kleuren
- een linkje van de schoenen die je wilt of
  je favoriete pruh of
  je vertelt me wat voor een afbeelding of thema je op je sneakers wilt

2. Maak het totaalbedrag over op rekening 419182373 tnv Pruh te Rotterdam
 
Als de betaling verwerkt is heb je de Pruh schoenen ongeveer binnen drie weken in huis!
 

 
 

Lees meer...   (7 reacties)
Toen er nog geen modeblogs bestonden, de Elle nog verieuwend was en ik op de middelbare school zat las ik alles wat ik tegenkwam over mode en vormgeving. Ik las de Elegance, de Elle, de Elsevier of het AD, als er maar iets over ontwerpen in stond.
Ik ben dan ook een soort van wandelende mode encyclopedie geworden.Vraag me niet wat er komend jaar hip is, dat vind ik zo oninteressant. Maar vraag me naar het werk van Vionnet of de invloed van Schiaparelli op Gaultier en ik ben helemaal in mijn sas. En als  je me nieuwe weetjes kan vertellen ben ik helemaal in de zevende hemel.

Omdat ik op mijn vijftiende de biografie van Gabriëlle Chanel al uit had en vorige week de dvd Coco avant Chanel zag liggen keek ik gisteren vol verwachtig de film over Coco. Wat een tegenvaller was dat zeg.
De film was niet mooi geregisseerd zoals bijv een Hero, er bleek geen liefde voor materialen en details uit, er zat geen diepgang in en ik voelde me met geen van de personages verbonden.De aanloop naar haar eerste winkel was enorm lang en vlak daarna was de film afgelopen. Plus als je  niets van Chanel weet en dan de film kijkt blijkt uit niets hoe groot ze eigenlijk was.Echt een gemiste kans.
Lees meer...   (1 reactie)
De nieuwe Louis Vuitton reclame met de altijd mooie Christy Turlington is  geschoten door Steven Meisel.  De snit van de kleding doet erg fifties aan, maar er zijn  verrassende stofkeuzes en combinaties gemaakt. Vooral de combi leer en tweed vind ik erg mooi.
 
 

 


 
Lees meer...
Eigenlijk word ik heel erg blij van hele mooie dingen en van hele lelijke.Gisteren kwam ik een sieradenkraam tegen waar zoveel lelijks hing dat ik er een kwartier heb rondgehangen. Ik kon gewoon niet kiezen. Het leek wel alsof de inkoper naar Neneh Cherry gebeamd was om inkopen te doen. De hele nepgouden jaren 80 collectie  lag voor me. Ik kon het niet laten sieraden voor mezelf te kopen en een paar voor anderen die kitsch kunnen waarderen.
 
Voor mezelf kocht ik oorbellen met veertjes en de aller lelijkste clipoorbellen die ik kon vinden. Zo lelijk dat zelfs mijn moeder ze in de jaren 80 niet had. Mijn moeder heeft een goede smaak , we kunnen ook heel goed samen winkelen, maar af en toe laat ze zich wat teveel gaan bij goud ,glitter en kitsch .Rotterdamse overdadigheid is haar niet vreemd. Gelukkig is ze met de jaren wat gematigder geworden en kleedt ze zich goed, dus ze kan het makkelijk hebben. In de jaren 80 toen more more was had ze schoenendozen vol accessoires vol met felgekleurde kralenkettingen waar  mijn nieuwe clips zo tussen zouden kunnen liggen.. Nee ik heb het niet van een vreemde. Die clipoorbellen dus, ik liet ze Mick zien en heb er echt om moeten schateren, zo lelijk als ik ze vind.
 
Oja en dan vond ik de meest bizarre Santigold oorbellen, een soort mix tussen ghetto,cleopatra en die theepiramides van tegenwoordig van de reclame. Die zou  ik zelfs voor Nenz stijl hysterisch kunnen noemen.
 
 
 

De goudkleurige artdeco  achtige oorbellen vond ik gewoon cool, maar ik snap wel dat niemand de art deco link zal leggen.
Er waren ook hele curieuze, minder ghettofabulous dingen bij, zoals een felgekleurde kikker met strass oogjes en knoopversieringen die me deden denken aan de stickervelletjes die ik als 6 jarige had.
 
 
 
Ik heb me gisterenmiddag geweldig vermaakt met zoveel prachtigs en dan heb ik het nog niet eens over de gouden reliëf Jezus stickers die ik gevonden heb. Het enige nadeeltje vond ik dat de marktkraammevrouw  niet echt snapte waarom mensen haar spulen kopen, ze bleef hameren op de goede kwaliteit. Het was leuker geweest om iemand  te spreken die net zo moet lachen om lelijkheid. Maar dan kom je gauw bij stylisten terecht en die zijn meestal nogal eng.
Lees meer...
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën

-----------------------------------------------------
Wie ben ik?
 
Oprichtster en Eigenaresse van Air magazine en Pruh.
Docente.


 
-------------------------------------------------------
 
Mijn bedrijf Air is een online lifestyle magazine.
 
 
 
-------------------------------------------------------
 
Mijn bedrijf Pruh draait om mijn allerliefste Pruh en haar vriendje Egel.
 
 
 
----------------------------------------------------

Wil je meer informatie over mijn werk of heb je een coole link, prachtig werk of een andere tip mail me dan op info@pruh.nl 
 
Wordt lid van de

  

 
 
 
----------------------------------------------------

Mijn liefste, mijn fotograaf, vormgever en inspirator vind je hier.
 

 

 
Bekijk ook deze sites eens:
 
 

 

 

 Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl